DINCOLO DE MAREA BARIERĂ DE STEFANIA CATERINA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nuovo

DINCOLO DE MAREA BARIERĂ DE STEFANIA CATERINA

DINCOLO DE MAREA BARIERĂ DE STEFANIA CATERINA

15,00 €
Pagamenti sicuri con carta di credito e PayPal
Spedizioni in tutto il mondo con corriere espresso
Soddisfatti o rimborsati

Descrizione

Cartea adună mesaje cerești dezvăluite unei consacrate laice, Stefania Caterina, complet necunoscută în știri. Sunt revelații private care pot ajuta fiecare persoană de bunăvoință să înfrunte misterul vieții, morții, binelui și răului și, mai presus de toate, dragostei lui Dumnezeu în Treime care este cel mai mare mister din univers. Această iubire, eternă și fără limite, caută neobosit pe fiecare om, dincolo de diferențele și barierele religioase, culturale și sociale pe care umanitatea le-a creat de-a lungul secolelor. Îl caută să-i dea viață și cunoașterea deplină a lui Dumnezeu și a legilor divine care guvernează atât cosmosul, cât și microcosmosul, care este omul. Această cunoaștere conduce la libertate.

Iubirea lui Dumnezeu a fost făcută trup în Isus Hristos. El a coborât printre oameni nu pentru a crea o nouă religie, ci pentru a restabili relația corectă dintre Dumnezeu și om, compromisă de păcatul originar, împovărată de existența Răului și a păcatului. Isus Hristos a venit să aducă la împlinire în fiecare om și în toată omenirea acea lege divină care guvernează universul și care coboară din iubirea dintre cele Trei Persoane ale Preasfântului Treimi. Figura lui Isus Hristos este fundamentală pentru înțelegerea mesajului cărții. De fapt, ea dezvăluie planul lui Dumnezeu de a reunire toate lucrurile împreună în Hristos...(Prezentare)

 

Scriind această carte, nu am intenţionat să elaborez un tratat teologic, nici un catehism. N-am vrut să transmit teorii sau convingeri personale. Am vrut doar să aduc o mărturie creştină, fără nicio pretenţie de a o impune cuiva.

Am descris experienţele mele aşa cum le-am trăit şi le-am înţeles, fără adăugiri sau interpretări. M-am limitat să leg între ele diversele părţi prin cuvintele mele, pentru a uşura cititorului înţelegerea întregului. Limbajul meu nu este, cu siguranţă, cel al unui teolog, ci expresia simplă a ceea ce am primit. Sunt pe deplin conştientă de inadecvarea mea în exprimarea Misterului.

Nu-mi revine mie să judec valoarea şi autenticitatea revelaţiilor primite şi nici n-am intenţia să anticipez în vreun fel judecata Bisericii. Oricine citeşte este liber să creadă sau să nu creadă şi să judece cum crede de cuviinţă. Pentru mine este important, în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor, ca nimeni să nu poată să-mi spună într-o zi: “Nu ştiam, nimeni nu m-a avertizat”. Conţinutul acestei cărţi este o bogăţie imensă pentru viaţa mea personală de creştină, la care nu pot să renunţ.

În paginile care urmează, voi căuta să aprofundez conţinutul experienţelor extraordinare pe care le-am trăit. Ele s-au desfăşurat prin comunicări interioare şi viziuni, în timpul cărora mi-au dat explicaţii Dumnezeu Însuşi sau instrumentele Sale, mai ales Sfântul Arhanghel Rafael. Multe explicaţii le-am primit de la sufletele din Purgator, cât priveşte starea lor, şi de la oameni de pe alte planete, în privinţa Universului şi a vieţii prezente în el.

Adesea, Dumnezeu îmi permite să vizitez în spirit diverse locuri, însoţită fiind mereu de Sfântul Arhanghel Rafael, care îmi explică ceea ce văd. Sfântul Rafael mi-a explicat şi că, atunci când se întâmplă aceasta, fiinţa mea se află într-o stare specială, în care sunt depăşite legile fizice ale spaţiului şi timpului. Aceasta se poate întâmpla şi în timpul somnului. Eu mă aflu cufundată atunci într-o dimensiune în care mă mişc liber, fără extaze, şi faţă de care mă raportez într-un mod realist.

Revelaţiile primite provin de la Mister. Nu am învăţat aceste lucruri de la nimeni. Nu am utilizat metode, nici nu am consultat cărţi. Nu m-am pus niciodată în contact cu un medium. Pentru mine există un singur Mediator, Isus Cristos. N-am făcut parte niciodată din grupuri carismatice şi cu atât mai puţin ezoterice. Dumnezeu mi-a cerut doar sfinţenia vieţii, şi, pentru aceasta, mi-am dat toată străduinţa.

Ţin să precizez că revelaţiile primite nu au constituit niciodată fundamentul vieţii mele spirituale, care rămâne Evanghelia şi învăţăturile Bisericii. Au fost mai degrabă un ajutor pentru a înţelege mai bine viaţa şi misiunea mea personală. Sper ca ceea ce am scris să poată fi de folos şi altora, aşa cum mi-a fost şi mie.

Este dorinţa Domnului ca această carte să se adreseze tuturor acelora care cred sincer în Dumnezeu şi celor care vor crede, fără a face distincţie şi fără preferinţe. Din acest motiv, nu mi s-a cerut să mă adresez vreunei persoane în mod particular. Pentru a fi pe deplin înţeleasă, această carte trebuie citită în întregime, evitând extragerea doar a anumitor părţi, pentru că aceasta ar compromite integritatea mesajului conţinut.

În concluzie, am împărtăşit cititorului ceea ce am experimentat în decursul vieţii, fapt care mă obligă, în conştiinţă, să fiu un mărturisitor curajos şi fidel. De aceea am scris această carte. Mărturia mea, însă, merge dincolo de cele scrise, şi presupune, înainte de toate, trăirea oferirii mele totale lui Dumnezeu, prin Preasfânta Fecioară Maria, pentru a manifesta o viaţă împlinită, conformă cu Evanghelia.

Sunt conştientă că diferite teme pe care le voi atinge în această carte scapă controlului, cunoaşterii umane. Totuşi, sunt sigură că Duhul lui Dumnezeu Îşi va conduce poporul în tot adevărul, după promisiunea lui Isus. Nimeni nu e constrâns de Dumnezeu să primească adevărul pe care Duhul Sfânt îl revelează. Fiecare, însă, este chemat la o continuă convertire, pentru a ajunge la ceea ce sufletul său intuieşte şi aşteaptă. Aceasta este dorinţa şi rugăciunea mea pentru cei care vor citi această carte.

Le mulţumesc din inimă tuturor acelora care, prin rugăciunea, sacrificiul şi munca lor, mi-au stat aproape şi m-au ajutat să scriu şi să public această carte. Îmi ofer viaţa lui Dumnezeu pentru toţi aceia care o vor citi.

25 noiembrie 2007, Solemnitatea lui Hristos Regele universului

Scheda tecnica

100 Articoli

Domande su questo prodotto